The best Side of извънматочна бременност

Wiki Article

Цикълът Ви закъснява, имате симптоми на бременност, но тестът Ви е отрицателен.

Калкулатор за пола на бебето според рождените дати на родителите

Освен този тест може да се направи ехографско изследване, лапароскопски оглед, пункция.

Много жени ни питат как да разбера дали съм бременна без тест или гинекологичен преглед, затова ви даваме важните първи симптоми на бременността.

Всяка миризма, вкус или дори парфюм – може да ви накара да се чувствате зле. Това е индикация, че хормоналните нива се покачват и е знак, че тялото ви се готви за бременността.

ЕтикетиБезсъние при бременност болки в кръста при бременност Бременност дуфастон ехография извънматочна бременност кървене лапароскопия маточни тръби Метотрексат Признаци за бременност руптура тест за бременност тубарен аборт ЧХГ яйцеклетка

Ако сте получили отрицателен резултат ден-два след като ви закъснее цикъла, това може да се дължи на факта, че се тествате твърде рано. Повторете теста една седмица по-късно и ако пак е отрицателен се консултирайте с лекар.

Д-р Александър Калчев за разрешаването на 'неразрешимите' казуси

Материал: серум, получен чрез венепункция /кръв от вената/.

При точно диагностициране here на гроздовидна бременност се пристъпва към нейното прекъсване; действа се медикаментозно и чрез специален инструментариум.

Ако планираш бременност или очакваш дете - ДНК търси теб

н. ЧХГ, или човешки хорион гонадотропин, т.е. хормона на бременността.

Трябва да се каже отделно за такава патология като извънматочна бременност. go right here С нейното ниво човешки хорионгонадотропин расте по-бавно в организма, отколкото при нормална бременност. Ето защо, втората лента over here на теста може да бъде едва забележима, потъмнява много бавно.

Бременността е много важно събитие в живота на една жена. Тя предстои да се сблъска с доста предизвикателства преди, по време и след бременността. Освен да промени навиците си, диетата, дневния режим, отношението към тялото и здравето си, бременната жена научава неочаквани и полезни неща за себе си и за промените, които й се случват.

Report this wiki page